Prijs informatie


De prijs van de taart is afhankelijk van het gekozen pakket / de wensen.
Scroll door om alle verschillende pakketten met bijbehorende prijzen te kunnen zien.

Ieder pakket is daarnaast uit te breiden met een gepersonaliseerde (naam) topper of Sleich diertjes naar keuze.  (aan meerprijs)

De meeste taarten die je tegenkomt op Social media of deze site vallen onder het Celebration Creation of het Stunning Sweetness pakket. 

Bestellen kan in principe tot uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan de gewenste datum zolang de agenda het toelaat. 

The Beautifull Basic

-          taart glad afgesmeerd met botercrème 
-          1 of enkele kleuren crème. 

-          eventueel een drip in bijpassende kleur

-          toefjes crème in diverse kleuren

-          sprinkels of spetters

-          uitblaas kaarsjeXS      10-12p / € 67,50

S         16-18p / € 90,00

M       22-24p / € 125,00 (2 lagen)

L        30-34p / € 175,00 (2 lagen)
XL     40-44p / € 225,00 (2 lagen)

The Celebration Creation

The Beautifull Basic uitgebreid met 2 keuzes uit de onderstaande:

-          gebruik van een cake stencil of een fault line

-          taart afgesmeerd met een structuur / effect / ombre               of watercolour effect

-          enkele verse en/of droogbloemen als detail

-          gebruik van een eetbare print

-          enkele kleine handgemaakte decoraties van fondant

-          toevoeging van bollen of een regenboog 
-          Signature Unicorn
-          gouden cijfer (leeftijd) of een basic topper
-          toevoeging van enkele koekjes


XS     10-12p / € 85,00

S         16-18p / € 125,00             

M       22-24p / € 175,00 (2 lagen)

L        30-34p / € 225,00 (2 lagen)
XL     40-44p / € 275,00 (2 lagen)

The Stunning Sweetness

The Celebration Creation uitgebreid uitgebreid met 2 keuzes uit de onderstaande:

-          gebruik van bladgoud

-          gebruik van verse en/of droogbloemen als aankleding

-          sails of sphere of palmleaf

-          waffer paper

-          enkele geboetseerde fondant items XS           10-12p / € 100,00

S               16-18p / € 150,00           

M             22-24p / € 200,00 (2 lagen)
L              30-34p / € 275,00 (2 lagen)

XL          40-44p / € 325,00 (2 lagen) Homemade by Margreet

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp

Algemene voorwaarden

Ontwerp

Iedere taart is uniek! Ik maak dan ook nooit tweemaal hetzelfde ontwerp. Dit geldt voor mijn eigen ontwerpen maar zeker voor ontwerpen /  taarten van collega's. Uiteraard kunnen jullie 1 a 2 foto’s sturen ter inspiratie om zo af te stemmen wat jullie wensen zijn.  De gestuurde foto neem ik als richting maar ik heb mijn eigen stijl en zal ontwerpen zo veel mogelijk omzetten naar mijn eigen inzicht en creativiteit. Zo maken we samen iedere taart uniek.  
Voor mij staat taart synoniem aan feest! En feest is voor mij gezelligheid, vrolijkheid en positiviteit. Om deze reden maak ik dan ook geen taarten met gewelddadige thema's, pistolen, bommen, computergames etc. 
Betaling

Ik werk met een aanbetaling, deze bedraagt standaard 50% van de waarde van de bestelling (met een minimum van  €37,50). Nog geen idee wat het precies mag gaan worden omdat jullie verder vooruit reserveren? Geen probleem! Dan bedraagt de aanbetaling €50,00. Deze aanbetaling wordt uiteraard verrekend met het totaal bedrag.  Voor de betaling hiervan zal een tikkie worden gestuurd die binnen 72h voldaan moet zijn.  Zonder aanbetaling ligt de gewenste datum niet vast! 

Voor bruidswerk bedraagt de aanbetaling standaard €100,00. Bij annuleren wordt deze niet terugbetaald. Dit ter compensatie van de proeverij, de offerte en de voorbereidingskosten. Bij verplaatsing van de datum kan de aanbetaling mee verplaatst worden (mits de nieuwe datum vrij is). 


Toeslag voor plastic verpakkingen

 per 01.07.23 is er een verplichte wettelijke toeslag voor plastic verpakkingen.
Voor individueel verpakte cupcakes bedraagt dit €0,05 per verpakking. Voor overige bestellingen is dit €0,50 per bestelling. Je kartonnen verpakking is kosteloos en kan bij het oud papier, je plastic verpakking kun je samen met je overige plastic aanbieden ter recycling. 

Annuleren 

Bij het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met een betalingsplicht. 
De bestelling is definitief als de aanbetaling voldaan is. 

Als u uw bestelling wil annuleren, kan dit tot uiterlijk 15 dagen voor de leverdatum kosteloos.

Annuleert u uw bestelling binnen de termijn van 15 dagen dan vervalt uw aanbetaling. Deze kosten zijn voor de reeds aangeschafte materialen en het vrij houden van een plek in de agenda.


Annuleren binnen 8 dagen voorafgaand aan de afgesproken datum resulteert in een compensatie van 100% van de afgesproken prijs. Wellicht is het dan beter om de taart door te laten gaan en in te vriezen, u krijgt dan van mij de nodige tips mee om dit succesvol te doen. 

Mocht de datum verzet moeten worden dan kan dit tot uiterlijk 15 dagen voor de afgesproken datum mits de nieuwe datum nog beschikbaar is. Lukt verplaatsen niet dan word dit gezien als een annulering. 
 

Waardebonnen 

Heeft u een waardebon gewonnen tijdens De Krabbenfoor of Open Boerderij dag? Van harte gefeliciteerd! De bonnen zijn enkel geldig tot de datum zoals vermeld op de bon. De bonnen zijn niet inwisselbaar voor contanten. De minimale besteding om een bon in te kunnen wisselen is €50 en u kunt maximaal 1 bon per bestelling inleveren.  Graag direct bij reservering vermelden dat u gebruik wil maken van een waardebon. 

Overmacht

Homemade by Margreet is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende omstandigheden een bestelling te annuleren, uiteraard zal er meegedacht worden in een oplossing of gezocht worden naar een vervangende bakker om de opdracht over te nemen.

Homemade by Margreet heeft het recht het ontwerp aan te passen op het laatste moment indien dit noodzakelijk is, dit leid tot een beter eindresultaat of indien materialen  of ingrediënten niet aan de kwaliteitseisen voldoen of te laat geleverd worden. Uiteraard zal ik altijd streven naar de beste kwaliteit en zo dicht mogelijk blijven bij de afgesproken stijl. 


Aanpassingen 

Aanpassen van de wensen zoals thema en vullingen kan tot 15 dagen voorafgaand aan de afgesproken datum. Binnen de 15 dagen kan het zijn dat we kosten moeten rekenen voor eventuele aanpassingen ivm voorbereidingen en specifieke inkoop. In een enkel geval kan het zijn dat een wijziging niet meer mogelijk is. Indien de bestelling kleiner wordt dan initieel besproken dan kan het zijn dat daar kosten voor gerekend worden.

Allergieën

Helaas kunnen wij binnen onze bakkerij geen rekening houden met allergenen. Onze producten kunnen namelijk door de beperkte werkruimte sporen bevatten van allergenen  en/ of er kan kruisbesmetting ontstaan omdat de ruimte gebruikt wordt voor het bereiden van allerlei soorten gebak. 
Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties. 
Onze producten kunnen de volgende allergenen bevatten; gluten / eieren / melk (lactose) / pinda / noten / soja / lupine

Ophalen

In principe bezorgen wij niet (muv bruidstaarten).  
Ophalen: Oude Molenbaan 3, 4661AG, Halsteren
Let op! navigeren met Google maps, TomTom geeft namelijk het verkeerde adres aan. 
Homemade by Margreet is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald. (Of geleverd op locatie). 

Klachten

Homemade by Margreet maakt haar producten met zorg. Mocht u niet tevreden zijn, neem dan binnen 24 uur contact met ons op en bewaar het geleverde product. Zo kunnen wij uw klacht beoordelen en een passende oplossing bieden.  
Klachten die later dan 48 uur bij ons worden gemeld, zijn niet meer te beoordelen omdat de taart dan oud begint te worden. Deze worden dan ook niet meer in behandeling genomen. Is er meer dan 50% van het geleverde product op gegaan dan gaan we er vanuit dat deze toch prima gesmaakt heeft en kunnen we u geen compensatie bieden. 

Privacy 

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van deze site en gaan zorgvuldig met uw gegevens om. 
De gevraagde gegevens worden enkel gebruikt voor de bestelling en niet gedeeld met derden.   

Foto's 

Homemade by Margreet behoudt het recht om foto’s van het product te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder vergoeding.  


Wij behouden het recht om deze algemene voorwaarden op elk moment, zonder voorafgaande aankondiging, te wijzigen

 *Wanneer u een bestelling plaatst, gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.*