Hoe het begon....

Na het afronden van de Hoge Hotelschool  in Maastricht heb ik jarenlang gewerkt in leidinggevende functies in de Horeca.  Ook heb ik in een management functie een aantal jaren de wereld mogen ontdekken voor de Holland Amerika Lijn. 

Uiteindelijk waren de uren in de Horeca niet meer te combineren met de zorg voor onze prachtige meiden en ben ik terecht gekomen in een kantoorfunctie.  
Door het gemis van de vrijheid en de creativiteit van de Horeca ben ik gestart met het bakken van taarten en cupcakes. Na het bakken van themataarten voor onze dochters en al gauw ook voor vrienden en bekenden ontstond zo in 2019 

Homemade by Margreet


In 2023 maak ik de stap om mijn bedrijf een extra boost te geven, te groeien en te specialiseren. Momenteel volg ik daarom het Cake Business Mentorship van Garden of Sweets Academy. 

"If you find a job you love, you'll never work again." - Winston Churchill


Een bakkerij gerund vanuit ons eigen huis. 
Alles met liefde bereid, uniek en geheel naar wens.