Hoe het begon....
Eigenlijk begon het al als klein kind, altijd aan het knutselen en fröbelen. In mijn tienerjaren begon daarnaast het Horecavak te roepen, eerst de Middelbare en later de Hoge Hotelschool in Maastricht. Tel daarbij op dat ik een enorme foodie ben en een passie heb voor zowel bakken als decoreren. De ultieme mix!
Door het bakken voor mijn eigen lieve dochters vond ik een tot dan toe onbekend talent en met een gezonde dosis doorzettingsvermogen en wilskracht is daar sinds 2019 Homemade by Margreet.
Deze eigenschappen samen zorgen ervoor dat ik nu taarten kan en mag creëren met een echte WOW-factor met heel veel oog voor de details en de afwerking.
"If you find a job you love, you'll never work again." - Winston Churchill
In 2023 maak ik de stap om mijn bedrijf een extra boost te geven, te groeien en te specialiseren. Momenteel volg ik daarom het Cake Business Mentorship van Garden of Sweets Academy.
-X- Margreet
Not your average cake designer