Hoe het begon....

Eigenlijk begon het al als klein kind, altijd aan het knutselen en fröbelen. In mijn tienerjaren begon daarnaast het Horecavak te roepen, eerst de Middelbare en later de Hoge Hotelschool in Maastricht. 

Na bijna 20 jaar horeca ervaring op zak merkte ik dat het Horecavak niet meer te combineren was met de zorg voor onze mooie dochters en wisselde ik van branche. De liefde voor lekker eten bleef en als hobby-kok stond ik uren in de keuken.  Hierdoor ontdekte ik een tot dan toe onbekend talent voor het creëren van gedecoreerde taarten. Met een gezonde dosis doorzettingsvermogen en wilskracht is daar sinds 2019 (Homemade)
By Margreet. 

Nu 5 jaar (en heel veel taarten verder) kan ik met trots zeggen dat ik inmiddels zo gegroeid ben dat ik echte next level designs kan maken. Taarten met een WOW-factor, met een eigen stijl en bomvol creativiteit en smaak. 

In 2024 maak ik wederom een stap, dit jaar ga ik mij specialiseren tot  Floral Cake Designer. Hiervoor volg ik momenteel verschillende cursussen. Op instagram zal ik regelmatig nieuw werk tonen. 

"If you find a job you love, you'll never work again." - Winston Churchill

- X - 
By Margreet 
Not your average cake designer

Mijn Signature

Wat is een typische by Margreet taart?
- smallere taarten met mooie hoge taartlagen
- het rustieke randje 
- florals in ieder design
- touch of gold
- less is more, decoraties moeten passend zijn maar geen overkill, de taart straalt een bepaalde rust uit.