Hoe het begon....

Je kunt het misschien al raden: als klein meisje vulde ik hele dagen met knutselen en fröbelen.  Ik wilde niets liever dan met  mijn handen bezig zijn en mijn creativiteit kwijt én nog steeds! Niet gek dus dat ik op de Hogere Hotelschool in Maastricht beland en daar het horecavak eigen maak. 

 

Met mijn diploma’s op zak werkte ik ruim 20 jaar in de horeca. Met heel erg veel plezier! Maar op het moment dat mijn leven met de komst van twee lieve dochters verandert, wordt het tijd voor een nieuwe invulling van mijn week. 

 

Met een enorme passie voor ‘lekker eten’ en bakken, ontdek ik mijn talent voor het creëren van gedecoreerde taarten. Met een gezonde dosis doorzettingsvermogen en wilskracht is daar sinds 2019: Homemade By Margreet. 

 

Nu, 5 jaar én heel veel taarten verder, kan ik met trots zeggen dat ik inmiddels gegroeid ben tot een ‘next level design bakker’. Ik maak taarten met een echte WOW-factor, met een eigen stijl en bomvol creativiteit en smaak.

 

En dat smaakt naar meer: in 2024 maak ik wederom een uitdagende stap. Vanaf nu gaat de focus van verjaardagstaarten naar Next Level Bruidstaarten. Hiervoor volg ik momenteel verschillende cursussen en op mijn Instagram ga ik  regelmatig nieuw werk aan je laten zien!  

 

"If you find a job you love, you'll never work again." - Winston Churchill

- X - 
By Margreet 
Not your average cake designer

Blog nr 1 - Let's Meet!

Benieuwd naar Margreet? Het gezicht achter de taarten? Ik maakt jullie taart van A-Z, van eerste contact tot proeverij en offerte bespreking maar ik breng de taart ook persoonlijk op locatie. Van A-Z begeleid ik jullie taart tot het moment van stralen. Lees snel verder via de link. 

Blog nr 2 - Keuzestress

Geen idee waar je moet beginnen? Lees deze blog en ik help jullie om een start te maken op weg naar de (voor jullie) perfecte Bruidstaart

Blog nr 3 - Let it shine!

Praktische tips om jullie taart te laten stralen! Met de juiste aankleding laat je jullie taart helemaal tot zijn recht komen zodat jullie kunnen stralen tijdens het aansnijmoment. 
Scroll door voor blogs 4 t/m 6.

Mijn Signature

Wat is een typische by Margreet taart?
- smallere taarten met mooie hoge taartlagen
- het rustieke randje 
- florals in ieder design
- touch of gold
- less is more, decoraties moeten passend zijn maar geen overkill, de taart straalt een bepaalde rust uit. 


Blog nr 4 - De boter op de taart

Moderne Bruidstaarten zijn veelal afgesmeerd met botercrème ipv de meer traditionele  fondant of marsepein. Maar wat is het en wat kun je er allemaal mee? Lees snel verder in deze blog!

Blog nr 5 - Let's cut that cake!

Een handige blog die uitlegt hoe je de taart het beste kunt snijden. Ook super handig voor jullie trouw locatie. 

Blog nr 6 - Egoïsme is goed!

Nieuwsgierig naar deze uitspraak? Lees snel verder!