Pick my brain!


Trap niet in de valkuilen als beginnende bakster! Laat mij je helpen met het zetten van een goede basis en leer van al mijn fouten en ervaringen. 1 op 1 sessies waarbij jouw vragen centraal staan. 

Pick my brain

Wil je nu echt die stap zetten van hobby naar meer en ben je op zoek naar persoonlijk advies?
Dat kan zijn op bakgebied en technieken maar ook over het vinden van klanten en hoe kun je nou efficiënter werken? Of hoe stapel en vervoer je een grote taart? 

In een 1 op 1 pick my brain sessie kun je vooraf al je vragen doorsturen per mail zodat ik 1 uur lang zo veel mogelijk tips en tricks kan geven. Dit kan persoonlijk bij mij thuis of digitaal via Teams. 

€ 99,00 excl. BTW per sessie 
Tot 01.05.24 met 10% introductiekorting! 

Prijscalculatie

Ben je bakster en sta je weekend in weekend uit te werken voor een salaris waar ze zelfs in Afrika nog niet voor hun bed uit komen? 

Laat mij je dan helpen om je kosten inzichtelijk te maken en uit te rekenen wat wel een goede prijs is voor een taart. Daarnaast help ik je tijdens de 1 op 1 op weg met de implementatie van deze nieuwe prijs. 

In een 1 op 1 sessie bij mij thuis of via Teams leg ik uit hoe je dit aanpakt met een E-book als naslagwerk om zelf aan de slag te gaan. 

€119,00 excl. BTW 
Tot 01.05.24 met 10% introductiekorting! 

Cut that cake!

Ben je een weddingplanner of hebben jullie een trouwlocatie en heb je geen idee hoe je al die mooie en vooral hoge bruidstaarten aan moet snijden? 

Ik help je daar graag mee. Duidelijke uitleg over hoe je the perfect slice kan snijden. Met aansnijdschema's als richtlijn voor verschillende formaten taarten. Beschikbaar als E-book

€ 39,00 excl. BTW

Stuur een berichtje!

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp